Orion - Heaven

Marianne Søgaard Voigt

 

Tilbage til Forside

 
 

Jeg hedder Marianne Søgaard Voigt. Jeg er født i 1961 i København og har siden hen boet i Jelling, Fredericia, Vonge og er nu bosiddende i Grenaa.

Jeg er uddannet i 1989 som Socialpædagog fra Jelling Stats Seminarium og har arbejdet i faget lige siden. Jeg var en af de mange, som gik med konstante skuldersmerter. Jeg fandt en alternativ behandler i Vejle og fik hjælp. Her startede min søgen for Alt mellem Himmel og Jord for alvor. Min rejse har været lang. Min erfaring om mig selv er blevet stor siden da, og mine interesser er efterhånden blevet mangfoldige.

Mit arbejdsliv har været i evig forandring. Efter at have afsluttet 3. Real i Folkeskolen tog jeg til England for at arbejde i 1/2 år. Det skulle vise sig at være den bedste beslutning for min mangel på selvtillid. Her lærte jeg at stå på mine ben samtidig med, at jeg havde fantastiske oplevelser. England / London er stadig en del af mit hjerte, som jeg altid vil værne om.

De mange efterfølgende år har jeg arbejdet på utallige institutioner i Vejle og Fredericia. Da jeg lige var uddannet lå mit hjerte helt klart ved Børne- og Ungdomspensionerne. Sidenhen har jeg i mange år arbejdet med Voksne Fysisk- og Psykiske handicappede mennesker. Der sneg sig også et par enkelte vikariater ind i  Børnehaver i Filskov og i Fredericia. Indtil for snart 10 år siden arbejde jeg i vikariater rundt omkring. For mange mennesker ville dette være utrygt og uden grobund i hverdagen. For mig var det lykken at komme omkring. At opleve så meget som muligt -  at blive klogere på mennesker . Jeg oplever, at den viden, jeg fik indsamlet om andre og specielt om mig selv i de år viser, hvem jeg er i dag, og hvad jeg står for.

Årsagen til min flytning til Grenaa i 2000 var, at jeg havde mødt Johs. Jeg tænkte, at jeg kunne flytte hjem til Jelling igen, hvis det ikke gik, og Johs. lovede min mor at passe godt på mig :-). Inden jeg flyttede havde jeg gået arbejdsløs i en periode. I denne periode havde jeg taget en beslutning om, at jeg aldrig nogensinde igen ville arbejde inden for mit fag. Jeg var brugt og havde brug for andre udfordringer. Sådan gik det ikke i Grenaa. Jeg blev sendt i Aktivering på en Institution i Grenaa, fordi Socialrådgiveren mente, at jeg skulle i gang igen som Socialpædagog. Det fik hun ret i. Jeg har været der lige siden - i snart 10 år.

Jeg oplever, at det kræver sin kvinde at være i mit fag, så der er en ting i mit liv, der er Hellig - Mine ferier. Her MÅ jeg væk fra Grenaa for at lade op. Jeg er med alderen blevet en livsnyder og elsker at komme på ferie rundt om i verdenen. Der er særligt et land,  jeg faldet pladask  for, og hvor min sommerferie altid tilbringes.

Billedet nedenunder illustrerer ganske præcist, det jeg elsker mest. Den norske natur appellerer til min sjæl. Norge giver mig indre ro, og mit liv nydes i en stille stund med fantastisk udsigt, kaffe og cigaretter. Her lader jeg op.

 

 

En af de informationer Johs. holdt tilbage i starten, da vi mødte hinanden var, at han kører Motorcykel. Jeg havde aldrig siddet på en, så det var lykken for mig at lære en MC mand at kende. Vores vej er ca. 300 meter lang, så da jeg satte mig bagpå første gang, og vi kørte op ad vejen, var jeg fuldstændig solgt. Jeg hvinede så højt af begejstring, at det kunne høres i det halve af Grenaa. Jeg havde dog ingen intensioner overhovedet om at køre selv. Jeg befandt mig ganske glimrende bagpå Johs. 2001 blev den ultimative oplevelse. Vi pakkede Johs. MC og drog en uge til Norge. Jeg husker stadig turen, som var det i går. Alt kan duftes, og det føles som ultimativ frihed. Jeg kunne selvfølgelig også bare nyde, medens Johs. måtte yde. Da vi kom hjem måtte jeg bare af sted igen. Det ville Johs. skam også gerne - men på betingelse af, at jeg selv kørte. Jeg VILLE af sted igen, så det blev start skuddet til indkøb af min egen motorcykel . Nu havde jeg den, og så var jeg ligesom også nødt til at tage kørekortet. Kortet fik  jeg i 2003 og har elsket det lige siden.

I 2005 blev min ilddåb, synes jeg selv. Johs. havde planlagt en uge på MC i Norge, så i slutningen af Maj, drog Johs. - en god MC veninde Bente og jeg af sted til Lærdal ved Sognefjorden. Det blev en anderledes og skæg tur, for som billedet herunder viser, havde vi nok  forregnet os lidt. Det er ikke ligefrem sommer i Maj i Norge :-). Hjulene kom dog i sne, som det var meningen. Det blev en ret så kold ferie med temperaturer på ca. 4 grader. Det var varmere i Tunnelerne end udenfor :-)

 

 

Siden jeg var lille har jeg været et søgende menneske efter Alt Mellem Himmel og Jord. I nok 40 år har jeg drømt om at komme til Egypten. Egypten er et utroligt spirituelt land med megen gammel kultur og historie. Dybt inden i mig er der en gammel  Egypter, som har en uforklarende trang til  at være der. Mange års tro på en rejse til Egypten blev til en realitet i April 2010.  En 12 dages rundtur med rejseselskabet Tiffany Tours. Det var en yderst velplanlagt tur, og vi blev passet på og fulgt af guide alle steder. Vi var et lille sluttet selskab på 9 personer, som gjorde hele turen perfekt. Mine oplevelser på ferien var både fascinerende, spirituelle og dybe. Jeg tager mig selv i at være uden ord, når jeg skal beskrive, hvad turen gjorde for mig. En ting er sikker - Dybt i min sjæl er jeg blevet fyldt op med noget uerstatteligt - Og jeg kommer til Egypten igen.

Billedet herunder er taget på Giza Plateauet foran De Tre Store Pyramider.

 

 

Mit næste store ønske er en 23 dages rejse til Peru med Ib Michael som rejseguide. Jeg vil gerne opleve sjælen i Inka Riget. Om det bliver til noget kan kun tiden vise.

Har du lyst til se billeder fra vores rejser og andre oplevelser er du velkommen til at kigge Ferie Fotos og Diverse Foto

God Fornøjelse

Marianne Søgaard Voigt