Orion - Heaven

Marianne Søgaard Voigt

 

Tilbage til Forside

 

Da jeg mødte Johs. - ham jeg deler kat med - i 2000, havde jeg kun set motorcyklerne drøne forbi på vejene. Jeg havde aldrig selv siddet på sådan et dyr. Det fik mødet med Johs. da heldigvis lavet om på. Jeg startede med at købe al udstyr, så jeg kunne komme bagpå. I Maj 2003 købte jeg så min Kawasaki EN 500 hos Rydberg MC i Aidt. Det krævede som bekendt et kørekort, så det fik jeg i Oktober. Så var jeg klar til at køre :-).

Det var lange måneder fra jeg købte Motorcyklen, og til jeg selv måtte og kunne køre den. Den første tur gik til Fjellerup for at besøge Johs. forældre. Det var en STOR dag :-)

 

Her står den så - Min dejlige motorcykel. Den er egentlig en af mange ikke solgte modeller fra 2001, som importøreren samlede sammen rundt omkring i Europa. De blev solgt i 2003 til 20.000 Kr. under prisen. Jeg var en af de heldige, for der var ikke mange tilbage, da jeg købte. Her står min Kawasaki klar til at blive kørt hjem.

 

Her må jeg bide i det sure æble og lade Johs. køre MIN motorcykel hjem, medens jeg må tage til takke med en 4 hjulet :-)

 

Johs. er en dygtig multikunstner på sit lille maskinværksted. Meget opfindsom og kreativ, så her har han lavet beslag til vindskærmen. Johs. er detaljeorienteret, så alt ser både flot og rigtigt ud. Ligeledes har han også monteret samtaleanlæg på min motorcykel . . . .

. . . . . og NEJ jeg skræpper ikke hele tiden ind i hans øre :-)

 

Jeg har købt Hepco Becker tasker, som jeg synes passer fortrinligt til min Chopper.

 

Første køretur var en kæmpe oplevelse. Efter at have besøgt Johs. forældre gik turen ud på de små veje på Djursland. Et smut forbi Fornæs Fyr blev det også til. Ret symbolsk faktisk idet, jeg er medlem af vores egen lokale lille motorcykel klub, som hedder MC Fornæs. Ligeså medlem af Senior MC Danmark, som er landdækkende.